Jobs Trailer (2013)

Το «jOBS» είναι το βιογραφικό φιλμ που περιγράφει τις κορυφαίες και καθοριστικές στιγμές του Στιβ Τζομπς από το 1971 μέχρι και το 2011, ενώ υπάρχει μεγάλη εστίαση στις πτυχές του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του. Ένα φιλμ- φόρος τιμής στη ζωή και το έργο του συν-ιδρητή της Apple.

Η συγκλονιστική ιστορία του Στιβ Τζομπς, του αυθεντικού οραματιστή που κατάφερε να μεγαλουργήσει ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Η επική διαδρομή και η ταραχώδης ζωή του Τζομπς που σημάδεψε και άλλαξε την πορεία της τεχνολογίας – αλλά και του κόσμου – για πάντα.
Χρονολογία: 2013

Σκηνοθεσία: Joshua Michael Stern
Ηθοποιοί: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad
Λέξεις κλειδιά: 2013, Apple, Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, imdb 5, Josh Gad, Joshua Michael Stern, steve jobs
Trailer
Προβολή
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online FilMer Sub Gr - All Rights Reserved