ΚΑΝΕΝΑΣ (2010)

Υπόθεση : Η ταινία Κανένας είναι ένα κοινωνικό δράμα που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2010. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή της διαχρονικής ιστορίας αγάπης του Γουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος & Ιουλιέτα». Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από το Χρήστο Νικολέρη, σκηνοθέτη της δραματικής σειράς «Άγρια Παιδιά», που είχε προβληθεί από το Mega το 2008.
Το «Κανένας» αναφέρεται στην ιστορία αγάπης που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο νέα παιδιά, που προέρχονται από πολύ διαφορετικούς κόσμους. Είναι και οι δύο παιδιά μεταναστών, ο Γκόραν (Αντίνοος Αλμπάνης) από τη Ρωσία και η Τζούλια (Τζωρτζίνα Λιώση) από την Αλβανία. Και οι δύο μοιράζονται τα ίδια όνειρα: Να μεγαλώσουν και να ζήσουν σε ένα διαφορετικό και καλύτερο περιβάλλον. Ο έρωτας που θα νιώσουν είναι άμεσος και πολύ δυνατός, αλλά με τρομερές δυσκολίες, τις οποίες δημιουργούν οι δικοί τους.

Προβολή από youtube
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online FilMer Sub Gr - All Rights Reserved