Step Up (2006-2014)

Step up 1 (2006)


Ο Τάιλερ έχει μεγαλώσει στους δρόμους και πιστεύει ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ζωή του προς το καλύτερο. Από ένα γύρισμα της τύχης θα βρεθεί να εργάζεται ως θυρωρός σε μια φημισμένη σχολή χορού, όπου γίνονται ετοιμασίες για μια χορευτική παράσταση. Εκεί θα γνωρίσει την πιο δημοφιλή χορεύτρια της σχολής, Νόρα που προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν αντικαταστάτη του τραυματισμένου παρτενέρ της για την παράσταση. Παρακολουθώντας τον Τάιλερ, θα εντοπίσει αμέσως τη φυσική του κλίση στον χορό. Αυτό δεν θα είναι μόνο η αρχή μιας συνεργασίας, αλλά και το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερης σχέσης ανάμεσα στους δύο νέους. Ο Τάιλερ πρέπει να αποδείξει στη Νόρα, αλλά και στον εαυτό του ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα στη ζωή του, που τόσο ποθούσε.
Σκηνοθεσία: ΑΝNE ΦΛΕΤΣΕΡ
Σενάριο: ΝΤΟΥΑΝ ΑΝΤΛΕΡ, ΜΕΛΙΣΑ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΕΙΤΟΥΜ , ΤΖΙΝΑ ΝΤΟΥΑΝ , ΡΕΙΤΣΕΛ ΓΚΡΙΦΙΘΣ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2006
Χρονολογία παραγωγής: 2006
Είδος ταινίας: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
IMDB
Trailer
Προβολή

Step up 2 (2008)


Μετά την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας "Step Up: Στα Βήματα
του Πάθους" το 2006, έρχεται ένα απολαυστικό σίκουελ, ένα μιούζικαλ που στροβιλίζεται στους ρυθμούς των τελευταίων hip -hop hits.Η Άντι είναι νέα μαθήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών του Μέριλαντ και προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο αυτό κοινωνικό κύκλο. Ο Τσέιζ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της σχολής. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον μεγαλύτερο χορευτικό διαγωνισμό, μια ιλιγγιώδης μάχη χορευτικών κινήσεων με τίτλο "The Streets". Ενώ η αγωνία και η πίεση κορυφώνονται, η σχέση ανάμεσά τους θα αρχίσει να περιπλέκεται. Η Άντι θα ανακαλύψει ποια είναι αλλά και ποια μπορεί να γίνει...
Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΤΣΟΥ
Σενάριο: ΤΟΝΙ ΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΑΡΕΝ ΜΠΑΡΝΑ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΟΦΜΑΝ , ΜΠΡΑΙΑΝΑ ΕΒΙΓΚΑΝ , ΓΟΥΙΛ ΚΕΜΠ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΡΟΥΖ , ΜΠΛΑΚ ΤΟΜΑΣ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
IMDB
Trailer
Προβολή
Step Up 3 (2010)


Ο Λιουκ είναι ένας ορφανός χορευτής που θέλει απεγνωσμένα να διασώσει το μοναδικό σπίτι που έχει: μια εγκαταλελειμμένη Νεοϋορκέζικη αποθήκη, που αποτελεί καταφύγιο για νέους χορευτές από όλο τον κόσμο. Είναι μέλος μιας χορευτικής ομάδας με την ονομασία The House of Pirates. Για να επιβιώσει η ομάδα αυτή, θα πρέπει να κατατροπώσει την αντίπαλη ομάδα, The House of Samurai, στο διαγωνισμό World Jam Competition, όπου οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο διαγωνίζονται για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.
Σκηνοθεσία:Jon M. Chu
Συντάχθηκε απο τον: Amy Andelson, Emily Meyer
Πρωταγωνιστούν: Sharni Vinson, Rick Malambri and Adam G. Sevani | See full cast and crew
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:2 του Σεπτέμβρη του 2010 (Ελλάδα)
Διάρκεια:107 λεπτά
Χώρα:Ηνωμένες Πολιτείες
Βαθμολογία:5,7
Είδη:Δράμα | Μουσική | Aισθηματική
IMDB
Trailer
Προβολή
Step Up Revolution 4 (2012)


Μετά τη Βαλτιμόρη και την Νέα Υόρκη, το “Step Up” μας πάει στο Μαϊάμι γνωρίζοντάς μας μια νέα μορφή διαμαρτυρίας, το protest art. Μια μορφή διαμαρτυρίας που γίνεται μέσω του χορού.
Η Emily (Kathryn McCormick) θα πάει στο Μαϊάμι με σκοπό να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Εκεί θα γνωρίσει τον Sean (Ryan Guzman), αρχηγό ενός dance group σε μια γειτονιά που απειλείται από τα αναπτυξιακά σχέδια του πατέρα της  Emily.Η Summit συνεχίζει με συνέπεια την επιτυχημένη franchise σειρά «Step up” , με το τέταρτο μέρος «Step Up Revolution” με νέες, ολόφρεσκες και πολύ δυνατές χορογραφίες που υπόσχονται να διασκεδάσουν ακόμα και όσους δεν είναι φαν του είδους.
Σκηνοθεσία:Scott Speer
Συγγραφείς:Jenny Mayer
Ηθοποιοί:Kathryn McCormick, Ryan Guzman and Adam G. Sevani
Η βαθμολογία:--
Είδη:Δράμα | Μουσική | αισθηματική
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:27 Ιούλη του 2012 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:98 λεπτά
IMDB
Trailer
Προβολή


Step Up: All In (2014)

Όλα τα αστέρια από το προηγούμενο Step Up δόσεις ενώνονται σε αστραφτερό Λας Βέγκας, μάχονται για μια νίκη που θα μπορούσε να καθορίσει τα όνειρά τους και την καριέρα τους.
Σκηνοθεσία: Trish Sie 
Συγγραφείς: John Swetnam, Duane Adler (χαρακτήρες) 

Ηθοποιοί: Alyson Stoner, Briana Evigan, Adam G. Sevani












Trailer

Προβολή
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online FilMer Sub Gr - All Rights Reserved